دریافت مشاوره تلفنی از متخصص
مشاوره بیمه یا اداره کار
در بیمه بیکاری توسط (-850 امتیاز)
ملاک تحت پوشش قرار گرفتن کارگران دارای قرارداد موقت شاغل در کارهایی با ماهیت دایم در بیمه بیکاری چیست؟
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
با سلام کلیه کارگران دارای قرارداد موقت ک ماهیت کارآنها مستمربوده، چنانچه قرارداد آن به پایان رسیده باشد و به واسطه اتمام قرارداد اخراج گردند با دارابودن یک سال سابقه پرداخت حق بیمه  در آخرین کارگاه مشمول مقررات بیمه بیکاری می گردند.