دریافت مشاوره تلفنی از متخصص
مشاوره بیمه یا اداره کار
در شرکت بیمه توسط (110 امتیاز)
در خبری از همین سایت در ششم اردیبهشت 96 اعلام کردید که از این پس ازمون سداب و آزمون جامع بیمه مرکزی با هم ادغام می شود خواستم در این مورد بیشتر توضیح دهید چون در کرمان یک شرکت آموزشی (شرکت آموزشی علوم اقتصادی و بازرگانی کرمان) زیر نظر بیمه مرکزی با هزینه یک میلیون و 400 دوره آموزشی برگزار میکند و ادعا میکند که گذراندن این دوره و گواهینامه آن برای شرکت در آزمون جامع بیمه مرکزی الزامی است.
1 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
با سلام
برای متقاضیان نمایندگی بیمه و کارگزاری های رسمی، یک آزمون گرفته می شود و هر دوی این آزمون ها مطابق با سرفصل های تعیین شده برای نمایندگان و کارگزاران است.