دریافت مشاوره تلفنی از متخصص
مشاوره بیمه یا اداره کار
در شرکت بیمه توسط
سلام آیا راهكاری هم برای ایفای بهتر تعهدات شرکت بیمه در قانون بیمه پیش بینی شده است ؟
1 پاسخ
توسط
با سلام بیمه مركزی ایران به منظور حفظ حقوق بیمه گذاران و بیمه شدگان وصاحبان حقوق آنها، یا به ملاحظات اقتصادی و حمایت امر بیمه می تواند با تایید شورای عالی بیمه و تصویب مجمع عمومی بیمه مركزی ایران موسسات بیمه ای راكه وضع مالی یا اداری آنها رضایت بخش نیست مكلف نماید كه در یكی از موسسات بیمه دیگری كه موافق باشند ادغام شوند و در صورتی كه ادغام صورت نگیرد پروانه موسسه ای كه وضع مالی یا اداری آن رضایت بخش نیست طبق مقررات این قانون لغو خواهد شد. (ماده ۵۹ قانون تاسیس بیمه مركزی ایران و بیمه گری )