در بیمه حوادث توسط (8,130 امتیاز)
شخصی در  طی صانحه رانندگی دچار نقص عضو از ناحیه پا گردیده علیرغم پیگیری  های مکرر وارائه مدارک مستدل به تامین اجتماعی منجمله گزارش پلیس راه وکلانتری منطقه وشهود حاضر وگواهی فعالیت در روز حادثه از شرکت های مربوطه حالیه مسئول مربوطه اظهار میدارد حادثه ناشی از کار نمی باشد تقاضادارم راهنمایی بفرماییدجهت اعتراض وشکایت به کجا رجوع کند واگر وکیلی دراستان اصفهان میشناسید معرفی بفرمایید
 ممنون
1 پاسخ
توسط (77,860 امتیاز)
با سلام چنانچه لیست بیمه این شخص که تصادف کرده به عنوان رانندگان به تامین اجتماعی پرداخت شده باشد حادثه ناشی از کار تلقی میگردد طبق ماده 60قانون تامین اجتماعی در ضمن در بخش سوم حمایت رانندگان تاکید شده اگر راننده ای در حین کار تصادف کند باید مورد حمایت قرار گیرد