دریافت مشاوره تلفنی از متخصص
مشاوره بیمه یا اداره کار
در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
من پول بیمه را اشتباهی وارد کردم . ولی پول بیمه را پرداخت کردم مال ماه گذشته برای مهر ۱۳۹۴ ولی باز روجوع میکنم به از طریق اینترنت میخواه ارسال شعبه بدهم باز هم میگوئی عدم تائید نهاوی ۴ بار تاکنون زدم ولی بازهم نتیجه نگرفتم لطف کنید جوابم را بدهید
1 پاسخ
توسط
سلام. در قسمت نمایش خطا ها علت را می نویسد.
اگر منظور تان عدم تائید نهایی به علت عدم پرداخت ماه قبل است. باید مدارک پرداخت را به شعبه برده بررسی کنید.