در بازنشستگی و مستمری توسط
با سلام. میخواستم بدانم آیا رانندگی با وسایل باربری جز کار سخت هست یا خیر
باید چند سال سابقه بیمه داشته باشم تا بازنشسته شوم. در ضمن من 25 سال سابقه بیمه دارم و سن خودم نیز 51 سال است. ممنون از شما
1 پاسخ
توسط (77,860 امتیاز)
با سلام در مورد رانندگان فقط رانندگان خط واحدهای شهری سخت وزیان آور میباشند.در ضمن شما باید 5سال دیگر حق بیمه بپردازید که با 30سال بازنشسته شوید