در سختی کار و مشاغل سخت توسط (120 امتیاز)
سلام.من در کارگاه درب و پنجره سازی آهنی مشغول به کار هستم و کار فرما پدر بنده میباشد.من 7سال سابقه بیمه دارم.در طول این مدت فقط یک بار بیمه من به مدت 3ماه بیمه رانندگان برون شهری شده و دوباره به همان شغل جوشکار برگشتم آیا شغل من مشاغل سخت محسوب خواهد شد.و باید 20سال بیمه پرداخت کنم.ممنون
1 پاسخ
توسط (330,850 امتیاز)

سلام بسته به نوع کارگاه می باشد اگر کارکاه خانوادگی باشد خیر جزو مشاغل سخت حساب نمی شود

اگر کارگاه خانوادگی نباشد باید در اداره کار در خواست بررسی سختی کار دهید در صورتی که سختی شغل شما تایید شود می توانید با 25 سال سابقه بیمه (به علت عدم توالی) داشته باشید تا بدون داشتن شرایط سنی بازنشست شوید

اطلاعات تکمیلی در  :

شرایط بازنشستگی در مشاغل سخت و زیان آور

همه چیز در مورد شغل سخت و زیان آور در بیمه تامین اجتماعی

لیست مشاغل سخت و زیان آور براساس قانون چیست ؟

شرایط بازنشستگی