در قانون کار و قرارداد کار توسط
اگر از قرارداد سه ماهه با کارفرما بسته باشم و در پایان ماه دوم استعفا داده و بلافاصله تر کار کنم در صودتیکه سفته نزد کارفرما دارم تکلیف سفته و تسویه چگونه میباشد؟
1 پاسخ
توسط (8,130 امتیاز)
سلام بستگی دارد که سفته  شما برای چی گرفته شده باشه برای ضمانت اموالی که زیر دست شماست یا اینکه تا آخرین روز قرار داد بمانید اگر برای ضمانت اموال است پس مشکلی ایجاد نمیکند