در بیمه روستایی و عشایر توسط
سلام وتشکرفراوان ایا کسی که بیمه تامین اجتماعی داردمی تواند بیمه روستایی هم داشته باشدوازدومستمری بازنشستگی برخوردارشود
2 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست عزیزم سلام،وقت بخیر.

شما به هیچ وجه نمیتوانید بطور همزمان، ۲ دفترچه بیمه پایه داشته و یا همزمان از ۲ ارگان دولتی حقوق دریافت نمایید.

پس بنابراین جواب هر دو سوال شما منفی می باشد.

لکن در عین حال در صورتیکه سن شما از ۶۰ سال تجاوز نکرده باشد،میتوانید از مزایای بیمه عمر وتامین آتیه بیمه پاسارگاد استفاده نمایید.

موفق و پیروز باشید.