در بیمه روستایی و عشایر توسط
بیمه روستایی بهتر است یا بیمه عمر و سرمایه گذاری
1 پاسخ
توسط (36,630 امتیاز)
با درود
دوست عزیز اساس این دو بیمه نامه متفاوت است
بیمه روستایی بیمه ای درمانی است
و بیمه عمر یک نوع سرمایه گذاری است بعلاوه پوشش هایی برای زندگی شما
اینکه کدام بیمه بهتر است را نمیتوان گفت
بستگی به شما دارد
که چه هدفی از بیمه کردن داشته باشید
شما باید شرایط و هدف خود را دانسته و بنا به هدف خود بهترین شرایط بیمه را خریداری کنید
اگر هدفتان تخفیف در هزینه های درمانی است و امثال آن خب بیمه روستایی بهتراست چرا که بیمه عمر دفترچه درمانی ندارد
اما اگر هدف شما داشتن سرمایه ای مناسب ، مطمئن و چشمگیر در آینده برای ساختن زندگی خود و آینده بهتر برای فرزندانتان و کمک هزینه ای برای درمان بیماری هایی خاص که احتمالا هر کسی به آن مبتلا شود و یا تامین آینده همسر و فرزندانتان در صورت نبود خودتان است حتما بیمه عمر و سرمایه گذاری بهترین انتخاب است
توجه داشته باشید که شما در صورت تمایل میتوانید هردو بیمه را همزمان داشته باشید .