دریافت مشاوره تلفنی از متخصص
مشاوره بیمه یا اداره کار
در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
با سلام ،بنده مدتي است كه درسم رو به پايان رسوندم و از خدمات بيمه ي پدرم خارج شدم در حالةحاضر ميخواستم تا زمان اعزام توسط كار فرما م بيمه بشم لطفأ راهنمايي ام كنيد ،با تشكر
1 پاسخ
توسط (56,040 امتیاز)

با سلام و تبریک سال نو به شما ،

بله شما می توانید به شعب بیمه تامین اجتماعی رجوع نموده و تحت بیمه قرار بگیرید ، ولی قبل از رجوع یک مشاوره رایگان درباره بیمه های عمر و تامین اتیه نیز بگیرید حتما برای شما مفید خواهد بود.