دریافت مشاوره تلفنی از متخصص
مشاوره بیمه یا اداره کار
در بیمه سلامت و بیمه خدمات درمانی توسط
آیا با بیمه سلامت میتوان چشم عمل کرد؟
1 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
بیمه شدگان بیمه سلامت می توانند با استفاده از دفترچه خود از مراکز درمانی دولتی استفاده کنند و تعرفه مصوب را بپردازند. در بسیاری از صورت حساب های بیمارستانی، بخشی که بیمه گر پایه (مثل بیمه سلامت و تامین اجتماعی) می پردازد از سایر بخش های پرداختی جدا می شود.
بخش های دیگر شامل سهم بیمه گر درمان تکمیلی
و یارانه دولت و سهم بیمار می باشد.

در صورتی که شخصی دارای بیمه سلامت باشد و به مراکز درمانی دولتی یا طرف قرارداد با بیمه سلامت معالجه شد، صورت حساب به این صورت صادر می شود:
1. سهم بیمه گر پایه که بیمه سلامت می پردازد
2. سهم بیمه گر تکمیلی که در صورت وجود آن بیمه گر پرداخت می کند (مثل بیمه ایران، دی، پارسیان، ملت و ... )
3. یارانه دولت که معمولا در صورتی که شخص بیمه تکمیلی ندارد از محل یارانه دولت پرداخت می شود
4. سهم بیمار
بخشی که جبران این هزینه به عهده بیمار است.