در بیمه سلامت و بیمه خدمات درمانی توسط
چند درصد تخفیف داره زایمان سزارین با بیمه سلامت ممنون میشم پاسخ بدین با تشکر و خسته نباشین خدمت شما عزیزان زحمت کش
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست عزیزم سلام،وقت بخیر.

دفترچه های بیمه سلامت،فقط در بیمارستان های دولتی پذیرش دارد و با داشتن اون دفترچه شما فقط ۱۰٪ از هزینه های مربوط به زایمان رو بعنوان فرانشیز می پردازید.

یعنی اگر هزینه زایمان شما یک میلیون تومان بشه،شما فقط ۱۰۰ هزار تومان رو می پردازید.

با بیمه های عمر و تامین آتیه بیمه پاسارگاد،آرامش را به خود و خانواده محترمتان هدیه نمایید.

موفق و پیروز باشید.