در سایر توسط
سلام در جاده اي خارج ازمحل سکونت با خودروي باري دچار واژگوني شديم راننده وسرنشين دچار حادثه شديم. لطفامارو راهنمايي کنيد. مراحل،مدارک دریافت خسارت چگونه است ؟
1 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
در صورتی که دررزمان حادثه، بیمه نامه شخص ثالث داشته باشید:

1. خسارت راننده مسبب حادثه از محل سرمایه بیمه نامه حوادث راننده
و
2. خسارت سرنشین از محل پوشش بیمه نامه شخص ثالث خودرو پرداخت می شود.

اگرچه در این صورت یک کوپن کنده می شود و در صورت وجود، تخفیف های "عدم خسارت" بیمه نامه از بین می رود.