دریافت مشاوره تلفنی از متخصص
مشاوره بیمه یا اداره کار
در دیه و بیمه خودرو توسط

سلام و خسته  نباشید

ارزان ترین بیمه ماشین چیه

با تشکر

2 پاسخ
توسط (54,350 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
قیمت بیمه شخص ثالث در تمام شرکتها یکسان بوده و حداکثر 2.5 % میتوانند تخفیف ارایه نمایند

توصیه های مهم:

1-در خرید بیمه نامه دقت فرمایید حتما تعهد مالی بالای 10میلیون تومان درخواست کنید

2-در حفظ و نگه داری بیمه نامه خود کوشا باشید و در صورت مفقودی المثنی صادر نمیشود

3- درصورت مفقود بودن بیمه نامه و نداشتن بیمه نامه هنگام تمدید حتما به نماینده و یا شرکت بیمه سال قبل خود مراجعه فرمایید تا بیمه نامه براحتی صادر شود در غیر اینصورت احتمال عدم لحاظ تخفیفات سالهای قبل وجود دارد

4-اگر بازنشسته و یا شاغل در آموزش و پرورش هستید به اداره خود مراجعه کنید تا از شرایط اقساطی برخوردار شوید