در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
سلام

تو تلگرام این متن رو دریافت کردم.آیا صحت داره ؟

سلام دوستان سازمان تامین اجتماعی به  هرکس از سال ۹۰ تا ۹۵ عقد کرده باشه ودوسال سابقه بیمه داشته باشه ۸۱۲ تومن هدیه میده اگه هم هردوطرف بیمه باشن ب هردو نفری۸۱۲ میدن.همراه با سند ازدواج وشناسنامه وکد بیمه برید ساختمان بیمه تامین اجتماعی. ب هرکس میتونید اطلاع بدید چون خیلیا ببیخبر هستن بفرستید توگروهاتون
1 پاسخ
توسط (109,210 امتیاز)

بله. در صورتی که شرایط دریافت هدیه ازدواج رو داشته باشید، پرداخت میشه

به لینک زیر مراجعه کنید

صحت خبر پرداخت هدیه ازدواج به زوج هایی که از سال 90 تا 95 ازدواج کردن