دریافت مشاوره تلفنی از متخصص
مشاوره بیمه یا اداره کار
در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
سلام من از سال 85 تا 87 بيمه اجباری بودم  ولی از آن تاریخ به الان سال 95 بیمه شده اختیاری هستم درسال 94 عقد کردم آیا این هدیه به من تعلق میگیره?
1 پاسخ
توسط (331,050 امتیاز)

سلام شما باید حداقل 720 روز سابقه بیمه اجباری در 5 سال منتهی به سال عقد داشته باشید با این توصیف شما نمی توانید از این مزیت استفاده نمایید

شرایط دریافت کمک هزینه ( هدیه ) ازدواج بیمه تامین اجتماعی

۱. بیمه شده طی ۵ سال قبل از تاریخ ازدواج، حداقل بمدت ۷۲۰ روز سابقه کار داشته و حق بیمه این مدت را پرداخته باشد.
۲. در تاریخ ازدواج رابطه استخدامی بیمه شده با کارفرما قطع نشده باشد.
۳. ازدواج اول باشد.
۴. ازدواج دائم بوده و در دفتر رسمی ثبت شده باشد.