در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
سلام

فرق بین بیمه عمر و غیر عمر چی است ؟
1 پاسخ
توسط (11,880 امتیاز)
درود
اگر منظور شما از بیمه غیر عمر،بیمه های درمانی میباشد،اول باید بدونید هدف شما از داشتن بیمه چیه؟ اگر داشتن صرفا یک دفترچه درمانی هست که برای بیماریها سرپایی و کم هزینه روزمره استفاده کنید،میتوانید بیمه درمانی داشته باشید.
اما اگر فراتر از این پوشش های کامل نیاز دارید و یا بازنشستگی بهتر، در زمان زودتر و دلخواه بخواهید بیمه های عمر نمونه عالی هستند.