در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
میخواستم درمورد معتبر بودن بیمه عمر پاسارگاد بدونم ایا بعد سی سال این همه پول میدن واقعا سودش 18درصده
2 پاسخ
توسط (8,130 امتیاز)
سلام دوست عزیز
 اگر توی جدول شما سود تضمینی ۱۸٪هست حتما طبق همون جدول سود قطعی را
 پرداخت میکنند درصد سود در پایین جدول است.
و سود پیش بینی هم باتوجه به شرایط تا این زمان۲۲درصد بوده که پرداخت شده است .در سالهای آینده متفاوت است.
از ابتدای شهریور سود بیمه و بانک پایین آمده قرارداد های جدید با سود ۱۶در صد تضمینی است. که در حال حاظر سود بیمه از بانک بهتر است.