در سایر توسط (56,040 امتیاز)

سلام و عرض خسته نباشد خدمت تمامی کارشناسان و مشاوران محترم بیمه

بیمه اتکایی چیست ؟

2 پاسخ
توسط (56,040 امتیاز)
افراد و موسسات جان و مال خود را در برابر خسارت های احتمالی نزد شركت های بیمه مستقیم ، بیمه می کنند. این شركت ها كه افراد و اموال بسیاری را در سطح گسترده ای بیمه می نمایند به نوبه خود در مقابل خطرات سنگین و یا انبوه تعهداتی قرار می گیرند كه جبران خسارت های احتمالی آنها خارج از توان مالی این شركتهاست یا اساساً نگهداری این تعهدات فاقد توجیه فنی و اقتصادی است.

 بدین لحاظ شركت های بیمه مستقیم نیز معمولاً بخشی از تعهدات بیمه ای مازاد بر ظرفیت مالی و فنی خود را مجدداً نزد شركت یا شركت های بیمه دیگر بیمه می نمایند. به زبان ساده این بیمه مجدد را كه ابزاری برای توزیع ریسك در سطح شبكه های ملی و جهانی بیمه ای است بیمه اتكایی می نامند.

به عبارت دیگر شركت های بیمه اتكایی در مقابل دریافت قسمتی از حق بیمه های شركت های بیمه مستقیم متعهد می شوند بخشی از خسارتهای احتمالی مربوط به بیمه نامه یا بیمه نامه های صادره توسط شركت بیمه طرف قرارداد را جبران نمایند