در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
اگر کسی 8 ماه باشد که بیمه مان دارد و از سالها پیش دچار بیماری سرطان باشد و الآن بیماری مجدد عود کرده باشد آیا کمک هزینه سرطان و هزینه پزشکی را بیمه مان به او میدهد یا نه؟
2 پاسخ
توسط (11,880 امتیاز)
درود
اگر در زمان تهیه بیمه نامه که مطمئن همینطور بوده،در سلامت کامل بودید و بیماری بعد از بیمه شدن شما شروع شده،با در دست داشتن مدارک پزشکی به شعبه مراجعه کرده و تا سقف تعهد در بیمه نامه خود کمک هزینه بیماری خاص دریافت کنید.