در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط
سلام من 7سال بیمه تاکسی رانی درون شهری بودم تا سه روز پیش که رفتم پول به تاکسی رانی بدم گفتند اسم شما تو سایت نیست بروید تأمین اجتماعی رفتم تأمین اجتماعی گفتند هیچ راهی ندارد بروید آزاد پرداخت کنید بعد پول سه ماه جلو جلو تا اول شهریورماه از من گرفتن بعدازظهر همان روز از تاکسی رانی به من تماس گرفتن که مشکلتان حل شده و بیاید پولشان بدهید رفتم تأمین اجتماعی جریان گفتم بهشان با وجود اینکه خودشان به من گفته بودند هر زمانی تاکسی رانی قولتان کرد همان جا میتوانید ادامه بیمهتان بدهید گفتند پولتان نمیدهیم و باید آزاد پرداخت کنید لطفا راهنمایی کنید
1 پاسخ
توسط (77,860 امتیاز)
با سلام شما دقیقا مشکلتان را نگفتید اما بهتر این است که به تاکسیرانی مراجعه نمایید ومشکل خود را بدانید تا بتوانیم راهکار درست اراعه بدهیم