دریافت مشاوره تلفنی از متخصص
مشاوره بیمه یا اداره کار
در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
سلام و تشکر

مستمری بگیران زن در چه صورتی  از  کمک هزینه عائله مندی بر خوردار می شوند ؟
1 پاسخ
توسط (330,850 امتیاز)

با سلام در صورتی که همسر نداشته باشند و یا همسر، حسب  گواهی  کمیسیون پزشکی از کارافتاده کلی باشد و تحت تکفل همسر باشد.

   دارای  فرزند پسری باشند که سن وی از 18 سال تجاوز نکرده و یا منحصراّ اشتغال به تحصیل داشته و یا به علت بیماری و نقص عضو طبق گواهی کمیسیونهای پزشکی قادر به کار نباشد و در مورد فرزندان دختر در صورتی که دارای همسر نبوده و  اشتغال به کار نداشته باشند.

   به تنهائی متکفل مخارج فرزندان مذکور باشند.

همه چیز در مورد ازکارافتادگی در قانون تامین اجتماعی