دریافت مشاوره تلفنی از متخصص
مشاوره بیمه یا اداره کار
در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
بنده به مدت چهار سال و هشت ماه در فروشگاه پوشاک کار کرده ام لیست بیمه بنده سند حضور بنده در این فروشگاه هست.حالا بعد این مدت قطع همکاری کردم و درخواست مطالبات اعم از (عیدی،سنوات،پاداش و...) غیره را دارم. از لحاظ مبلغی حدودا چقدر باید دریافت کنم. ایشون خواستن که با هم توافق کنیم مبلغی رو تا شکایتی انجام نشه. حالا میخوام بدونم واقعا از لحاظ عرف و شرع و قانونی چقدر بگیرم که حرام و حلال قاطی نشه؟ممنون
1 پاسخ
توسط (49,300 امتیاز)
باسلام.سوال شما ناقص میباشد.تاریخ دقیق شروع وپایان و میزان حقوق پایه خود را اطلاع دهید.