ویرایش شده قبل توسط
  1. برای دانلود نرم افزار لیست بیمه 1401 ابتدا ورژن قبلی نرم افزار لیست بیمه را از طریق لینک زیر دانلود کنید:
     دانلود نرم افزار لیست بیمه

  2. بعد از نصب، برای دانلود آپدیت نرم افزار لیست بیمه بر روی لینک زیر کلیک کنید:
     فایل آپدیت و بروزرسانی نرم افزار لیست بیمه تامین اجتماعی

  3. فایل جدید نرم افزار لیست بیمه را در مسیر نصب برنامه جایگزین فایل قبلی شود (کپی شود)

  4. به تنظیمات زبان ویندوز 10 مراجعه کنید Control panel\Region\administrative در این بخش زبان ادمین را به persian تغییر دهید

  5. در نهایت برای حل مشکل فونت، فونتهای فارسی را هم به ویندوز اضافه کنید:
    دانلود مجموعه کامل فونت فارسی برای ویندوز