در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
باسلام.

من کمرم را جراحی کردم.هم دکتر جراح هم دکتر طب کار نامه دادن باید کار سبکتر به من بدهند اما امتناع میکنن.ایا میتوانم از کارفرما شکایت کنم.بیمه بیکاری به من تعلق میگیرد؟
1 پاسخ
توسط (13,140 امتیاز)
با سلام

در این گونه موارد چنانچه سازشی بین طرفین حاصل نشود وفق  تبصره ماده 158وماده165قانون کار در مورد ابقا و یاخاتمه قرارداد کار اقدام خواهد گردید.