در لیست بیمه توسط (100 امتیاز)
با سلام

کارگاه ما به خاطر اینکه تازه تاسیسه و توانایی مالی زیادی نداره مبلغ حقوق کارکنان را در لیست بیمه کمتر از حقوق پرداختی واقیشون رد میکنه و با توجه به اینکه دودفتره نیستیم و فقط از یک حساب بانکی داریم استفاده میکنیم و حقوق ها را از همان حساب بانکی به طور کامل پرداخت میکنیم  ایا تامین اجتماعی به این مغایرت ها رسیدگی میکند و متوجه این اختلاف حقوق میشود؟

به چه صورت ؟اایا جریمه میشیم ؟
اگر راه حلی برای این موضوع دارید ممنون میشم راهنماییم کنید
1 پاسخ
توسط (8,100 امتیاز)
باسلام ۰۰۰ بله با انجام بازرسی از دفاتر قانونی و مدارک و مستندات موجود در شرکت متوجه میشود