در سختی کار و مشاغل سخت توسط (100 امتیاز)
سلام

ایا راننده "حمل بار بین شهری" جزو مشاغل سخت و زیان آور محسوب میشه؟
آیا میشه از این قانون برای بازنشستگی زودتر استفاده کرد : هر سال سابقه پرداخت حق بیمه در کارهای سخت و زیان آور، یک و نیم سال محاسبه خواهد شد.
1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)
با سلام

رانندگان حمل و نقل برون شهری در صورتی می توانند مدعی سخت و زیان آور بودن مشاغل خود نمایند، که بیمه آنان اجباری باشد و نه خویش پرداز.

البته در برنامه ششم توسعه امکان استفاده از شرایط بازنشستگی برای این گونه رانندگان بر اساس 25 سال سابقه_ به جای 30 سال سابقه_ پیش بینی شده است، که تاکنون عملیاتی نشده است.