در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (100 امتیاز)
سلام

میخواستم بدونم شرکت بیمه باید قبل از عقد قرارداد شخصی که بیمه عمر میشود رو بابت آزمایش های پزشکی معرفی کند ؟ اگر این کار رو نکند سند بیمه مشکلی ندارد ؟
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
همراه گرامی بیدبرگ سلام،وقت بخیر.

اگر برای ثبت نام بیمه عمرتون،پزشک معتمد شرکت بیمه تشخیص بده که باید آزمایشی رو انجام بدین،حتما نیاز هست که انجام بدین.

بنابراین تا اون آزمایشات رو انجام ندین و جوابش رو به شرکت بیمه ارایه ندین که پزشک معتمد اون رو ببینه و نتیجه رو روی پرسش نامه شما منعکس کنه،بیمه نامه تون صادر نمیشه.

اگه بیمه نامه تون صادر شده باشه،دیگه انجام دادن یا ندادن آزمایشات لزومی ندارد.

بیمه نامه خود را از نمایندگان آگاه،مطلع و حرفه ای خریداری نمایید.

با تجدید احترام