در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
کارمند رسمی دانشگاه هستم 30 سال پرداخت بیمه تامین اجتماعی دارم که 18 سال اول شرکتی و مشمول قانون کار و 12 سال است که رسمی شده ام.... برای بازنشستگی اقدام کردم تامین اجتماعی قبول نمی کند می گوید چون رسمی هستی نمی شود بازنشسته شوی...

 به دیوان عدالت اداری شکایت کرده ام با گرفتن وکیل آیا به نظر شما دیوان به نفع من رای می دهد؟  در غیر اینصورت چه راهی را شما پیشنهاد می کنید که بهترین نتیجه را داشته باشد. در ضمن خانم هستم و 50  ساله
1 پاسخ
توسط (30,860 امتیاز)
با سلام

سئوال مبهم میباشد لیکن چنانچه در حال حاضر مشمول صندوق دیگری میباشید مسلما شرایط تبصره ماده 76 قانون تامین اجتماعی را ندارید چون باید حداقل 42 سال سن و 20 سال تمام سابقه پرداخت حق بیمه داشته باشید و در کارگاههای مشمول قانون کار شاغل باشید و اگر مشمول صندوق تامین اجتماعی هستید و در دستگاههای اجرایی شاغل میباشید میتوانید وفق ماده 103 قانون خدمات کشوری بازنشسته شوید یعنی زنان با 25 سال سابقه و بدون شرط سنی به هر حال دانشگاهها و موسسات آموزش عالی جزو دستگاههای اجرایی نمیباشند.