دریافت مشاوره تلفنی از متخصص
مشاوره بیمه یا اداره کار
در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (100 امتیاز)

سلام قرداد من با شرکت بیمه ایران  ده سال میباشد و نوع بیمه، بیمه عمر وپسنداز میباشد و تورم ده درصد میباشد.
اما من هر سال که دفترچه جدید میخواستم بگیرم به کارشناس بیمه میگفتم ۵۰ درصد تورم برام بنویسه

  • سال اول هر ماه 50.000تومان
  • سال دوم هر ماه 75.000تومان
  • سال سوم هر ماه 112.500 تومان
  • سال چهارم هر ماه  168.750 تومان
  • سال پنجم هر ماه 254.000تومان

پرداخت کردم. دقیقا شش ماه دیگه پنج سال میشه برام.
میتونم بیمه که پنج سال کامل شد فسخ قرارداد کنم.
تقریبا بیمه چقد به من پول میده.

با تشکر از مدریت  سایت

1 پاسخ
توسط (8,000 امتیاز)
با سلام

بله دوست عزیز می توانید بازخرید نمایید ولی در مورد عدد دقیق نمیشه رقمی عنوان کرد چرا که شرکت با توجه به نوع پوششهای دریافتی شما و همینطور سود سالانه در مدت مذکور،عدد بازخرید شما را محاسبه و پرداخت می نماید