در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
سلام. دختر بیکار و مجرد هستم که مستمری پدر از تامین اجتماعی دریافت میکنم. اگر خودم را در بیمه تامین اجتماعی بیمه ی اختیاری (بیکارم و می خواهم خودم را برای مستمری بازنشستگی بیمه کنم) بیمه کنم، مستمری دریافتی از پدر قطع می شود؟ در صورتی که شاغل بشوم چطور؟
1 پاسخ
توسط (22,580 امتیاز)

با سلام

مستمری فرزندان دختر در صورت ازدواج ‌و یا اشتغال  قطع می گردد، اما با توجه به مقررات موجود انعقاد قرارداد بیمه اختیاری مانع قطع مستمری نگردیده، گرچه طبق بخشنامه جدیدی که هنوز به شعب ابلاغ نشده، انعقاد قرارداد بیمه صاحبان حرف و‌ مشاغل آزاد نیز باعث قطع مستمری نخواهد شد.