در سوابق بیمه توسط (100 امتیاز)
در سال های ۶۸-۶۹ ،۱۸ماه بیمه بنده گم شده است.اداره هم ادعا میکند که مدارک ارسال بیمه گم شده است.و نامه ای به من داده مبنی بر گم شدن این مدارک.بیمه اما نامه را قبول نمیکند.

با این شرایط و با توجه به اینکه قرارداد های بنده موجود هست شما پیشنهاد میکنید تا چه کاری انجام دهم؟
1 پاسخ
توسط (77,860 امتیاز)
با سلام منظورتان واضح نمیباشد اگر مطمن هستید که کارفرما پرداخت نموده ولی در سیستم مشاهده نمیشود میتوان به شعبه مربوطه به واحد نامنویسی مراجعه نمایید ودرخواست پرونده مطالباتی آن شرکت را بنمایید تا لیستهای قدیمی رو مشاهده نمایید که مطمن شوید حق بیمه شما پرداخت شده یا خیر