در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (100 امتیاز)
با سلام در منزل از پله افتادم و مچ دست چپم استخوان رادیوس شکست و پس از جراحی پلاتین با چهار تا پیچ کار گذاشته شده است خسارتی که بیمه عمر و حوادث به من باید پرداخت کند چقدر است و منظورم چند درصد دیه کامل امسال است لطفا دقیق برمایید.
1 پاسخ
توسط (33,930 امتیاز)
با سلام و درود

دوست عزیز در بیمه عمر دو نوع پرداخت وجود دارد :

1.طبق فاکتور

2.تمام غرامت به صورت یکجا

که با توجه به سیاست های شرکت یکی از این دو روش اعمال میگردد.به عنوان مثال پوشش حوادث پزشکی شما تا 10 میلیون تومان را تحت پوشش دارد در صورت بروز اتفاق و تایید پزشک معتمد شرکت روند پرداختی به این صورت خواهد بود.(فرض میکنیم فاکتور پرداختی شما در بیمارستان 6میلیون تومان باشد.)

طبق روش 1 : مبلغ پرداختی 6 میلیون تومان طبق فاکتور(در این روش بیمه گذار میتواند در صورت بروز اتفاق های بعدی تا مبلغ 4 میلیون تومان باقی ملنده را از شرکت دریافت نماید.)

طبق روش 2 : مبلغ پرداختی 10 میلیون تومان غرامت یکجا بدون در نظر گرفتن فاکتور (در این روش پس از دریافت مبلغ غرامت پوشش بسته شده و شرکت دیگر ارائه دهنده این پوشش نخواهد بود)

در بیمه حوادث طبق تعرفه و با توجه با مبلغ فاکتور غرامت پرداخت خواهد شد.