دریافت مشاوره تلفنی از متخصص
مشاوره بیمه یا اداره کار
در سختی کار و مشاغل سخت توسط (100 امتیاز)
سلام خسته نباشید .

 من پدرم تو یه کارخونه بافندگی (نساجی) کار میکنه تو همین کار بخاطر پرز نخ ریه هاش مشکل پیدا کرده همش سرفه میکنه میخواستم بدونم میتونم با استفاده از همین اقدام کنیم برای سختی کار؟
1 پاسخ
توسط (13,280 امتیاز)
صرف وجودعارضه بیماری درتشخیص سختی کارملاک نیست بلکه شغل مورد نظربایستی مورداندازه گیری واظهارنظرکارشناسی قرا رگیرد به نظرمیرسدامکان استفاده ازسنوات ارفاقی وجوددارد، برای دریافت اطلاعات بیشتربه اداره کارمراجعه گردد