در خرید بیمه سربازی توسط (100 امتیاز)
سلام بر شما / با عرض معذرت  چند سئوال  دارم که سالیان زیادی است کسی جوابگو نیست چند بار  به مشاوران بیمه هم مراجعه کرد ه ام  جوابی درستی نگرفته ام  با سایت شما آشنا شدم ممنونم از دلسوزی شما  /

بنده پنجاه سال سن دارم و ۲۶ سال سابقه کار دارم  هجده ماه سابقه داوطلبانه جبهه هم دارم / سربازی خود را هم خریداری نکرده ام از آندسته رزمندگانی هستم که بعد از جنگ حضور داوطلبانه ام را مجلس جزو خدمت سربازی حساب کرد و اعلام کرد و کارت پایان خدمت گرفتم آیا می شود هم دو سال خدمتم را خریداری کنم هم مدت حضور داوطلبانه ام را خریداری کنم ، آیا با چند سال سابقه باید بازنشست شوم / با تشکر
1 پاسخ
توسط (22,580 امتیاز)

با سلام

سابقه خدمت سربازی و یا حضور در جبهه با پرداخت حق بیمه ٱن جز سابقه بیمه محسوب می شود.ولی در صورتی که متقاضی جانباز  و بیمه شده اجباری باشد، ایام حضور در جبهه وی بدون پرداخت حق بیمه ، به عنوان سابقه پرداخت حق بیمه محسوب می گردد.

ضمنا سوابق سربازی و خدمت درجبهه اگر تداخل زمانی داشته باشند صرفا یکی از آنها منظور می گردد.