در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (-850 امتیاز)
بازنشستگی پیش از موعد در بیمه های عمر چیست ؟

شاید تا کنون به این جمله برخورده باشید که بازنشستگی پیش از موعد چیست ؟
1 پاسخ
توسط (21,980 امتیاز)
سلام روال عادی بازنشستگی در کشور 30 سال خدمت یا همان پرداخت 30 سال حق بیمه تامین اجتماعی ست.
تامین اجتماعی یکی از مزایای خود را همیشه ارائه دفترچه درمانی بازگو کرده ست و بیشتر مردم جدا از بحث بازنشستگی به بخش داشتن یک دفترچه درمانی مناسب سراغ این سازمان میروند.
حال با شروع به کار شرکت سلامت ایرانیان در ارائه دفترچه درمان رایگان به مردم،‼️
مردم میتوانند شرکتی که خدمات بازنشستگی را به انها ارائه می نمایند را خود انتخاب کنند‼️
در این صورت بیمه عمروآتیه (زندگی)با داشتن پوشش های متفاوت و انعطاف بالا می تواند بیمه گذاران خود را در هر زمان که تمایل دارند بازنشسته نماید و پیش از موعد 30 سال...حتی در 10 سال پرداخت حق بیمه بازنشسته نماید.