در بیمه درمان تکمیلی توسط
آیا شیمی درمانی تحت پوشش بیمه تکمیلی است ؟
2 پاسخ
توسط (220 امتیاز)
سلام دوست عزیز این مورد بستگی به قرارداد  داره که بتونه پوشش شیمی درمانی راپرداخت کنه یانه که معمولااین پوشش را برای قرارداد هایی که تعداد پرسنل آنها زیاداست انجام میگردد
توسط
سلام انشالله خداوند به همه سلامتی بده
 تاانجایکه بنده میدانم قانون در نطرگرفته که بیماریهای خاص گلا مخارجش با تامین اجتماعی باشه مگر خیلی جز که سهم پرداخت بیمار میباشد که امیدوارم اینطوری باشه که من عرص میکنم باتشکر