در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (100 امتیاز)
برای فرد 55 ساله بیمه عمر امکان پذیر است . آیا آزمایشات هم انجام میشود.
3 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
مجموع سن بیمه شده و مدت بیمه نامه باید کمتر از 70 باشد. پس برای یک فرد 55 ساله بیمه نامه ای کمتر از 15 سال امکان پذیر است.
الزام به آزمایشات پزشکی، بسته به وضعیت جسمی بیمه شده و سرمایه مورد درخواست بیمه شده دارد و قاعده مشخصی وجود ندارد.

این امر بسته به سیاست های مدیریت ریسک در واحد مدیریت اشخاص هر شرکت بیمه دارد و ممکن است از یک شرکت بیمه به شرکت دیگر، تغییر کند.