در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
من 18ماه بیمه بیکاری گرفتم .بعد از ده سال هم میتونم دوباره بیمه بیکاری بگیرم.حالا میخواستم بدونم اون 18 ماهی که بیمه بیکاری میگرفتم جزو سابقه بیمه ام حساب میشه ؟یا بدون اون 18 ماه باید10 سال بیمه بدم؟
1 پاسخ
توسط
ایام بیکاری جزو ایامی که سوابق مشمول بیمه بیکاری باشد نیست. سابقه مشمول بیکاری :

مجموع سوابق منهای بیمه بیکاری.خدمت سربازی. مشاغل آزاد و اختیاری. سوابق پدر فرزندی(خانوادگی). کارفرمای صنفی. رانندگان. ساختمانی. باربران. خادمین مساجد سوابق انتقالی از سایر صندوق ها و . . .