در سایر توسط (3,690 امتیاز)

سلام و خسته نباشید خدمت نمایندگان و مشاوران بیمه  کدام بیمه ها تقلبی هستند

1 پاسخ
توسط (5,820 امتیاز)
سلام

شما می توانید لیست شرکت های بیمه ای که مجوز فعالیت در صنعت بیمه را دارند از روی سایت بیمه مرکزی چک نمایید.

همچنین برای استعلام از اعتبار نمایندگی مورد نظر خود می توانید با مرکز ارتباط با مشتریان همان شرکت بیمه تماس حاصل فرمایید.

پس از صدور بیمه نامه نیز می توان بر روی سایت بیمه مرکزی سامانه سنهاب از معتبر بودن بیمه نامه ی اطمینان حاصل فرمایید.