در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
سلام و عرض خسته نباشد خدمت تمامی کارشناسان و مشاوران محترم بیمه

قیمت بیمه عمر  چنده
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست عزیزم سلام،وقت بخیر.

حق بیمه عمر از ماهانه ۵۰ هزار تومان شروع میشه و تا ماهانه ۱/۵ میلیون تومان هست.

ضمنا بصورت سپرده هم میتونین حق بیمه رو بپردازین.

خرید یک بیمه عمر خوب، بستگی به شرایط شما داره،و ضمنا قبل از خرید هر نوع بیمه مخصوصا بیمه عمر شما باید با یک کارشناس خبره در این زمین مشورت داشته باشین.

لطفا در صورت تمایل در ساعات غیر اداری تماس بگیرین تا من راهنمایی تون کنم.