در دیه و بیمه خودرو توسط (150 امتیاز)
باسلام.آیا امکان انتقال سنوات از کامیون دارای بیمه بدنه که هنوز تاریخ انقضایش نرسیده ،به خودروی سواری وجود دارد؟اگه داشته باشد با چه شرایطی  امکان دارد؟
1 پاسخ
توسط (1,100 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
با توجه به اصل شخص محور بودن بیمه نامه های بدنه ، امکان انتقال سالهای تخفیف از هر نوع سیستم خودرویی به نوع دیگر امکان پذیر می باشد.

شرایط انتقال: قبل از اتمام بیمه نامه باید به واحد صدور بیمه نامه مراجعه وبیمه نامه مذکور رو فسخ کنید و سنوات در بیمه نامه جدید اعمال شود