در دیه و بیمه خودرو توسط (230 امتیاز)
سلام دیه ساله ۱۳۹۶زیاد نمیشه یدفعی کمش نکنند بدبخت بشیم ؟ جدی میگم
3 پاسخ
توسط (331,050 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ

سلام بر اساس نظر قوه قضاییه رقم دیه سال ۹۶ در ماه‌های غیرحرام به میزان ۲۱۰ میلیون تومان تعیین شده است

اگر صدمه و قتل هر دو در ماه حرام واقع شوند یک سوم به مبلغ دیه اضافه می‌شود در نتیجه دیه ماه حرام در سال 96 معادل 280 میلیون تومان می باشد.

محاسبه دیه ماه حرام

هر آنچه باید درباره قانون دیه بدانیم

دیه 96