در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام. لطفا دیه این چند مورد رو حساب کنید.
کبودی زیر چشم.تورم بینی و بافت نرم آن.بخیه سر دامیه و بخیه لب و مخاط داخلی آن. کبودی زانو و ساق . کبودی دست. لق شدن یک دندان بدون شکستگی ظاهری.متالم بودن انگشت شصت دست و تورم آن. 6 ماه طول درمان. با تشکر
1 پاسخ
توسط (2,510 امتیاز)
سلام
تعین مقدار دیه بستگی نظریه نهایی پزشکی قانونی دارد.صرف اینکه چندین نقطه از بدن صدمه دیده باشد تعیین مقدار دیه امکان پزیر نمیباشد لذا.بعداز اعلام نهایی نظریه پزشکی قانونی.وتعین درصد نقاطی که ازبدن مصدم ضربه دید ه دادگاه باتوجه به آ ن بااستفاده
جدول تعین دیات حکم را صادر مینماید