در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (110 امتیاز)
شرکت های بیمه در سالهای اخیر بطور میانگین 20 درصد سود منافع در مشارکت تعیین نموده اند.

 در این سالها بانکها نیز در حدود 20 الی 24 درصد سود سپپرده  پرداخت نموده اند.

ایا با توجه به کاهش سود های بانکی ، آیا می توان به روند پرداخت سود شرکتهای بیمه امیدوار بود
3 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست عزیز سلام،وقت بخیر.

سود حاصل از مشارکت در منافع بیمه های عمر بستگی به به میزان فروش و سرمایه گذاری های شرکتهای بیمه در جاهای مختلف می باشد.

مسلما هر چه فروش شرکت بیمه بیشتر و سرمایه گذاری هایشان پر بازده و پرسودتر باشد،میزان سود مشارکت در منافع شان نیز بیشتر خواهدبود.