دریافت مشاوره تلفنی از متخصص
مشاوره بیمه یا اداره کار
در دیه و بیمه خودرو توسط (5,420 امتیاز)

سلام و عرض خسته نباشد خدمت تمامی کارشناسان و مشاوران محترم بیمه

ارش در پرداخت دیه چیست ؟

1 پاسخ
توسط (5,420 امتیاز)
( استناد به ماده 449 قانون مجازات اسلامی مصوب 01/02/1392)

ارش، ديه غيرمقدر است كه ميزان آن در شرع تعيين نشده است و دادگاه با لحاظ نوع و كيفيت جنايت و تأثير آن بر سلامت مجنيٌ عليه و ميزان خسارت وارده با در نظر گرفتن ديه مقدر و با جلب نظر كارشناس ميزان آن را تعيين ميكند. مقررات ديه مقدر در مورد ارش نيز جريان دارد مگر اينكه در اين قانون ترتيب ديگري مقرر شود.