در بیمه اجباری پرسنل و کارکنان توسط (120 امتیاز)
من 24سالمه وتازه فارغ التحصیل شدم وبیکارهستم میخواستم ببینم راهی هست مثلا من یک وانت بگیرم یاپیش یک مغازه بروم وصاحب آن مغازه برای من سابقه بیمه ردکند-

کلا میخواستم ازتون راهنمایی بگیرم که بااین شرایطی که من دارم چکارکنم که سابقه کاربرایم حساب شود

-چون هرجامیخوام کارکنم میگویندسابقه کارباید داشته باشی بالاخره ازیه جابایدکارروشروع کردکه سابقه شودمیخواستم راهنماییم کنین که ازطریق بیمه میتونم یه جوری سابقه کاربرای خودم درست کنم که وقتی پیش کارفرما رفتم بهش بگویم سابقه کاردارم تادیگه بهونه نیارن وبتونم کارکنم-باتشکر
1 پاسخ
توسط (330,690 امتیاز)

سلام در صورتی که بیمه ای میخواهید که برای شما سابقه کار محسوب شود باید توسط کارفرما ارسال شود با عنوان شغلی مرتبط برای مثال در صورتی که سوابق کاری برای کار کارشناسی نیاز دارید سوابق بیمه با عنوان کارگر ساده مورد قبول نیست