در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (110 امتیاز)
وقت شما بخیر
یه سوال داشتم
بزرگواری بفرمایید راهنمایی کنید ممنون
پدر من بیمه ی کارگران ساختمانی تامین اجتماعی داره، چند سالی هم هست بیمه رو رد میکنه
الآن چند مدتی هست که آدرس محل سکونت و کارش از تهران به سنندج تغییر پیدا کرده
برای تمدید کارت هم اخیرا که تموم شده بود اقدام کردیم، گفتند آدرس محل کار رو بدید، الآن باید چیکار کنیم، پرونده  شعبه ی بیمه مربوط به شعبه 25 تهران هست، در صورتی که ایشون الآن در سنندج ساکن هستن
خیلی خیلی لطف بزرگی می فرمایید راهنمایی کنید تا بیمه شون قطع نشه
با تشکر
1 پاسخ
توسط (54,350 امتیاز)
باسلام

به شعبه تامین اجتماعی سنندج مراجعه و موضوع را اعلام فرمایید