در دیه و بیمه خودرو توسط (110 امتیاز)
سلام
تصادفی در سال 94 منجر به فوت دو از سرنشینان خودرو  شد ولی صدور رای 95 انجام شده آیا قانون جدید که پرداخت دیه طبق زمان صدور حکم هست شامل حال من میشه یا بر اساس سقف تعهدات 94 پرداخت میشه(حادثه در ماههای حرام رخ داد)
ممنون
1 پاسخ
توسط (40,110 امتیاز)
با سلام

بله دیه شما به نرخ روز باید پرداخت شود

و اگر علت تاخیر در پرداخت دیه از سوی بیمه باشد باید دیه شمارو کامل و به روز پرداخت کند

ولی اگر  به علت رویه قضایی پرداخت دیه به تاخیر افتاده باشد  موظف است تا سقف تعهد خود خسارات را پرداخت نماید

و شما میتوانید ماب التفاوت را از صندوق تامین خسارات بگیرین

پیگیری حقوقی دیه تصادفات